WBSO aanvraag

Waarom zelf kostbare tijd steken in een gecompliceerde aanvraagprocedure waarvan het resultaat onzeker is? Wij analyseren snel uw subsidiekansen en verzorgen vervolgens de gehele aanvraagprocedure met als resultaat een veel hogere slagingskans! Met onze specialistische WBSOkennis en oprechte betrokkenheid bij uw project zetten wij altijd in op het maximaal haalbare.

Bedrijven

Voor bedrijven bedraagt de vermindering van de af te dragen loonbelasting in 2017 32% over de eerste € 350.000 aan subsidiabele kosten per jaar en 16% over het meerdere.

Starters

Voor (techno) starters die minder dan 5 jaar loonbelastingplichtig zijn, geldt een startersbonus. Voor deze jonge ondernemingen bedraagt de WBSO subsidie 40% over de eerste € 350.000 en 16% over het meerdere.

Zelfstandigen

Voor Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers) geldt een verhoging van de zelfstandigenaftrek (minimaal 500 S&O-uren p/ jaar). Het betreft een vaste aftrek van € 12.484 voor de aangifte inkomstenbelasting. Starters krijgen een extra aftrek van € 6.245 dus een totale aftrek van € 18.729.

Haalt u het maximale uit uw WBSO aanvraag? Laat ons uitzoeken hoe de WBSO uw bedrijf het meeste financieel oplevert